Biludlejning Obzor
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


Biludlejning Obzor

Obzor er en by på den bulgarske sortehavskyst og er et populært sted for turister. Byen er lille og fredelig. Obzor tiltrækker med sit klima og sin unikke atmosfære. I de seneste år, blev mange nybyggede hoteller åbnes. De fleste af dem er tæt på havet i første række. Der er sandstrande hele vejen gennem byen. Stranden er 10 km lang. Varme, solrige dage starter fra maj til september. Mange turister besøger Obzor mest i juli og august.
Med en udlejningsbil i Obzor kan du besøge de nærliggende byer. Det er beliggende i kommunen Nessebar, Bourgas-distriktet, men det er meget nemmere og hurtigere at nå den anden distriktet havby Varna. Obzor ligger på panoramavejen, der forbinder syd- og nordsøen. Vejen I-9 Obzor Varna er dejlig og behagelig at rejse. I modsætning hertil er Obzor - Sunny Beach road langsom og travl. At nå nogle af de største byer og turistmål i nærheden For at nå nogle af de større byer og turistmål i nærheden af Obzor såsom Byala, Kamchia, Varna, Nessebur, Sunny Beach lejebil fra Burgas lufthavn eller Varna lufthavn er den bedste mulighed for at rejse billigt. De bedste priser, biler i Obzor står til din disposition i Obzor med UMBRELLACAR til leje under din ferie i Bulgarien. Saml vores biler på Burgas lufthavn, Varna lufthavn eller direkte på dit hotel gratis. Lejebilen kan leveres til hotellet i Obzor. Der er ingen ekstra skatter for bil leveringstjeneste i Obzor fra Varna eller Burgas. Lej en bil Obzor hver dag uden restriktioner. Biludlejning hver dag kan lejes uden begrænsninger.

Byen er beliggende i de østlige dele af Balkanbjerget Stara Planina og kombinerer den rene bjergluft og natur med det smukke Sortehav. Tæt på byen, ved foden af bjerget, er der en mineralfjeder. Det betyder, at ud over den sædvanlige havunderholdning kan du også drage fordel af naturens helbredende kraft. Hoteller i Obzor byder på masser af stunts. På grund af sin lange strand og smukke turisme forhold er Obzor blevet en attraktiv badeby destination. Feriestedet er et foretrukket rekreationssted for både bulgarere og udenlandske turister. Der er mange hoteller i byen, der tilbyder gode ferieforhold til rimelige priser.

Obzor
er bekvemt beliggende mellem Varna og Burgas på Bulgariens østkyst. Afstanden mellem Obzor og Burgas er 70 km og 60 km til Varna. For turister, der kommer på Burgas lufthavn og Varna Lufthavn og derefter rejse direkte til Obzor. Den bedste løsning er at leje en bil til attraktive lave priser. Biludlejning Obzor med Umbrellacar er praktisk bekvem transport til din familie i løbet af ferien i Bulgarien. Tjek vores anbefalinger til steder i Bulgarien, du kan se . Biludlejning Obzor  tilbyder billeje på et passende tid og sted for dig på hotellet eller i lufthavnen. Lej en bil Obzor vil hjælpe dig til at have en dejlig tid i Bulgarien.

Med sin lange strand byder Obzor på muligheder for svømning, solbadning og forskellige vandsportsaktiviteter såsom kitesurfing, vandski og jetski. Udover vandsport tilbyder Obzor muligheder for andre sportsaktiviteter såsom tennis, volleyball, fodbold og beachvolley.
Udforsk gaderne i Obzor i byens centrum og fordyb dig i det lokale liv. Her finder du adskillige butikker, restauranter og caféer.
Aftener i Obzor kan være sjove med et besøg på natklubber, barer og restauranter med levende musik og underholdning. Hvis du har tid, gå ikke glip af de lokale historiske vartegn, såsom Obzor-Raya arkæologiske kompleks, St. Nicholas Kirke. Obzor-Raya arkæologiske kompleks: er et sted, hvor du kan se resterne af en gammel by og en romersk fæstning, mens du nyder den smukke udsigt over havet.

Med en udlejningsbil i Obzor kan du tage på udflugter til de omkringliggende attraktioner Nessebar, Sunny Beach og Pomorie.

Obzor er en by i det sydøstlige Bulgarien. Det tilhører Nessebar Kommune, Burgas-distriktet og ligger nær Byala. Obzor ligger omkring 530 km øst for Sofia og 35 km fra Nessebar. Den mest østlige del af Bulgarien, Cape Emine, ligger 14 km syd for Obzor. Resterne af Emona - en bulgarsk fæstning fra middelalderen, et kloster og et fyrtårn, bevares på kappen. Obzors strand er den længste strand i området omgivet af feriestederne Sunny Beach og Golden Sands. Bystranden starter ved Cape St. Atanas og slutter ved den sydlige kappe af Mona Petra. Der er en lille afsondret bugt og en strand lige ved siden af den, der hedder Irakli. Byala ligger ca. 6 km nord for Obzor. I dag er Obzor berømt som et af de mest attraktive hjørner i landet, et ret og roligt sted med storslåede rene strande, frisk luft og smukke omgivelser. Der er mange hoteller i byen, men man kan også finde logi i private lokaler. I de små havrestauranter og fastfoodsamlinger kan man nyde kulinariske specialiteter og velsmagende mad.

Obzor Beach Resort er et yndet populært sted for resten blandt danskere, nordmænd og russere. Der er swimmingpools mellem blokkene, underholdning for børn, børnehave med animatorer. Obzor Beach Resort er på den første linje af sandstrand, ligger direkte på stranden ved Sortehavets kyst . Obzor Beach Resort er et populært sted for hvile og afslapning. Aktiv ferie er mulige i nærheden. Den resorts i Bulgarien er perfekte for billige sommerferie. Priserne er lave i forhold til andre lande i Europa. For lidt penge, kan hele familien tilbringe en dejlig ferie i Bulgarien. I de seneste år, danskere, russere og briterne komme til at slappe af i Bulgarien. De kan lide landet og klimaet. Danskere beslutter sig at købe ejendom, lejlighed eller hus i Bulgarien, så at tilbringe længere tid og nyde vejret.og beslutter at købe ejendom, lejlighed eller hus i Bulgarien, så at tilbringe længere tid og nyde vejret. Alle ferieboliger i Bulgarien er meget populære. Klima i Bulgarien Obzor er tempereret kontinentale. Sommeren er ikke for varmt. Havvand er varmt. Det regner sjældent. I Obzor er stille, rart, og du kan slappe af med dine børn.

Obzor Beach Resort
tilbyder fantastiske muligheder for rekreation. I Obzor er der mange restauranter, barer og butikker. Hvis du keder kan du besøge de byer i nærheden Obzor og resorts. Nord for Obzor er Byala, Varna, Sands, Golden Sands, St. Konstantin og Elena, Albena, Balchik, Kaliakra, Kavarna. Syd for Obzor er Sunny Beach, Ravda, Elenite, Sveti Vlas, Pomorie, Bourgas, Sozopol. Hver har sin egen charme. Biludlejning Obzor kan du udforske selv den bulgarske Sortehavskyst. Nær Obzor Beach Resort er Club Hotel Miramar 4 stjerner. Club Hotel Miramar i Obzor tilbyder god All Inclusive ferie pakker til familier i Bulgarien for alle budgetter. Hotellet er beliggende direkte på stranden Obzor Beach Resort og Hotel Miramar er i den nordlige del af Obzor. I syd er den velkendte Yoo Bulgarien. Yoo Bulgarien er på stranden efter vinmarker. Det er et fredeligt sted med frisk luft .Havvand er krystal. Yoo Bulgarien kombinerer skønheden i Sortehavet og Stara Planina bjergene. Yoo Bulgarien Obzor har tennisbaner, swimming pool, legepladser, fitness, restaurant. Mange russere køber lejligheder, ikke kun for sommerferien, men at leje dem ud til venner, bekendte. Køb af fast ejendom i Bulgarien er en god investering. Der er 1 times kørsel fra Varna Lufthavn eller Burgas Lufthavn til Obzor Beach Resort. Biludlejning Obzor UMBRELLACAR tilbyder leje bilservice til begge lufthavne døgnet rundt. (24 timer)

Hoteller i Obzor, feriesteder i Obzor

Du kan ikke vente med at varme op og gå til havet for en god ferie. Vælg et hotel i Obzor. Lav planer for sommeren Obzor vil møde dig.
Obzor Gallery Complex ligger på grænsen mellem distriktene Varna og Burgas. Komplekset har to nærliggende lufthavne, Varna Lufthavn og Bourgas Lufthavn. Langt fra byens støj og mængden, meter fra den længste strand i Bulgarien,

Sunrise Resort afslører grønt og grønt i sin have. Komplekset er beliggende i Obzor-Sever, næsten lige langt fra Varna og Burgas, til Varna Lufthavn og Bourgas Lufthavn. Sunrise Resort tilbyder højkvalitets hotelservice til sine gæster med en bred vifte af faciliteter, animation og underholdningsfaciliteter for både små og store. Sunrise All Suites tilbyder sine gæster stilfulde lejligheder og værelser.

Obzor Hotel Cliff Beach og SPA Resort
ligger i et roligt malerisk område. Ved havet nås 5-10 minutter til fods. Brug af indendørs og udendørs swimmingpool, jacuzzi, børnebassin, lounge og paraply i udendørs pool, fitness, afslapningsområde til indendørs pool. For hotellets gæster Wi-Fi internet, tv og aircondition i alle værelser, legeplads og parkering.

Køkken
I Obzor kan du spise frisk fisk. Hver restaurant tilbyder forskellige typer og opskrifter til at forberede fiskens delikatesser.

Strande

Obzors strand er over 10 km lang og bred mellem 20 og 60 meter. Sandet er fint, gyldent i farve. Der finder du liggestole, vandhjul, jetfly og anden vandunderholdning. Særligt smuk er den sydlige strand og Irakli strand. Mellem Obzor og Byala er der strande i lejrene Sun, Luna og Prostor campingpladser.

Underholdning

- Du kan gå til stranden og nyde bløde sand og solen.
- Udforsk byens kulturelle og naturlige seværdigheder.
- Stig op og nyd den ekstraordinære naturlige skønhed i dette paradis.
- Du kan gå til landsbyen Byala og udforske de kulturelle og naturlige landemærker.
-Hyr en bil Obzor vil lade dig hurtigt komme rundt i distriktet og komme til at se den virkelige Bulgarien. Kør rundt Obzor eller langs Sortehavskysten på egen hånd. Landskabet er fantastisk til kørsel . Book tidligt da der er begrænset udbud af biler til leje i sommer.
- Besøg Cape Emine og Cape St. Nicholas.

Obzor er en fabelagtig, velordnet, smuk og meget behagelig by, der skaber uforlignelige betingelser for overnatning, hvile, afslapning, underholdning mm Tilbring en uforglemmelig ferie ved havet i byen Obzor.
Og fordelen ved Obzor er, at det er både på den bulgarske Sortehavskyst og i Stara Planina. I dag er Obzor et feriested ved Sortehavet, som foretrækkes af bulgarske og udenlandske turister, der leder efter en stille og fredelig ferie. Indkvartering er hovedsageligt på familiehoteller og pensionater. Catering er en traditionel familievirksomhed i Obzor. Talrige restauranter, bistroer og taverner tilbyder et bredt udvalg af bulgarske retter og fiskespecialiteter. Biludlejningsfirmaet leverer sine tjenester til byens gæster.
Turister i Obzor kan udforske byens museumssamling. Den historisk-etnografiske samling er blevet samlet i mere end 30 år og præsenterer historien, livsstilen og kulturen for indbyggerne i den gamle bebyggelse. Den maleriske Cape Emine ligger 17 km fra Obzor.
Havet omkring kappen er lavvandet, med hundredvis af undersøiske og fremspringende sten spredt mere end 250 m ud i havet. Det er netop derfor, at kysten her er ekstremt farlig, og sejlere undgår den på afstand. Det er især skræmmende under en storm. Kraftige bølger, 4-5 m høje, med rasende kraft og et ildevarslende brøl suser hen over den rene væg og overøser den med klippestykker af forskellig størrelse. I klart og solrigt vejr er kappen dog fantastisk smuk og majestætisk. 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.