Biludlejning Burgas lufthavn
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


Biludlejning Burgas lufthavn

Biludlejning Bulgarien Burgas Lufthavn - find de bedste billeje priser på Bulgarien.Burgas ligger tættere på Sortehavet og det er ofte her de danske turister vælger at rejse til. Burgas er et søgt turistmål og badeby. Byen har international lufthavn og fra Burgas er der gode vejegode til de populære rejsemål ved kysten. Ferien og oplevelserne på Bulgarien Burgas med en lejebil fra Burgas Lufthavn. Med egen bil på Burgas lige ved hånden bliver det meget nemmere at udforske Bulgaria . For at kunne opnå fuld fordel af de konkurrencedygtige priser på Burgas Lufthavn billeje, så brug lidt tid på at sammenligne forskellige tilbud fra Umbrellacar rent a car Bulgaria. Billeje i Burgas lufthavn uden at vente i lange køer.  Billig billeje lufthavn Burgas - book på forhånd til kør-selv-ferie i Bulgarien Billeje tilbud i Burgas lufthavn kan fås på en lang række bilkategorier, fra økonomik klasen, kompakt, standard, og MPV køretøjer, minivans , som alle kan lejes til din ferie Bulgarien.
 
Burgas Lufthavn (BOJ) er en lufthavn i Bulgarien. Den er beliggende en kilometer vest for Sarafowo, 10 km fra centrum af Burgas i den østlige del af landet. Imellem Burgas og lufthavnen ligger Atanasovskosøen. Afstande på Burgas lufthavn til andre vigtige steder er 46 km til Sozopol, 26 km til Sunny Beach , 25.10 km til Nessebar, 60 km til Obzor, 59 km til Primorsko og 120 km til Varna. Hvis du kom til Burgas med luft måder, kan du leje en bil i Burgas lufthavn . Vi anbefaler , at du bestiller en bilen med Umbrellacar biludlejning Burgas lufthavn. Vi vil møde dig i lufthavnen når du ankommer. Lad os hjælpe dig med biludlejning. Du altid er sikker på at vi kan tilbyde nogle meget konkurrence dygtige priser på biludlejning på at få den bedste pris.På denne måde kan du både rejse, som du ønsker uden at betale store udgifter og gøre din rejse behagelig og munter. Hvis du kommer til Burgas for at se de storslåede strande, naturlige skønheder, der har en leje bil vil være den bedste løsning for at gøre din transport fra lufthavnen lettere og har en billig rejseoplevelse.
 
Kapaciteten til den nye terminal i Burgas Lufthavn er 2.700.000 passagerer med 31 indtjekningstællere. Byggeprojekterne opfylder fuldt ud kravene til Bulgariens tiltrædelse af Schengen-området. Terminalen har et areal på cirka 20.000 m2. Bygningerne i den nye terminal blev designet på en sådan måde, at deres kapacitet om nødvendigt kan udvides for at udvide den eksisterende arkitektoniske del. Bygningen af den nye terminal blev afsluttet mellem december 2011 og december 2013.
Der er regelmæssige flyvninger fra Burgas Lufthavn til London Luton og Moskva - Domodedovo.
Hvis du værdsætter bevægelsesfriheden og gerne vil vælge dit eget besøg, tilbyder en lejebil i Burgas Lufthavn i Bulgarien dig muligheden for at forbedre komforten og kvaliteten af din ferie. Før din rejse kan du booke en passende lejebil billig ved at vælge de mest bekvemme datoer. En stor flåde af biler står til din rådighed for at besøge Burgas eller køre til nabobyer.
Biludlejning foretrækkes af rejsende, der &o slash;nsker at køre selv. Udvælgelsen er stor, og der er mange forskellige køretøjer i hver prisklasse. På Burgas Lufthavn modtager du din udlejningsbil, og ferien begynder. Lej en bil Burgas Umbrellacar har den rigtige bil til dig. Med udlejningsbilen i Burgas, Burgas Lufthavn har du de mest forskellige muligheder for sightseeing eller shopping. I omgivelserne anbefaler Burgas ture med bilen til Nessebar, Pomorie, Sozopol. Den hele Sunny Beach, Obzor, Aheloy, er bedst besøgt af udlejningsbil Burgas Lufthavn Bulgarien. Du kan vælge fra Bourgas lufthavn direkte til Sozopol eller til Sunny Beach via Nessebar. Afstande mellem Burgas, Sonnenstarnd og Nessebar håndterbare,god vej . Inland billige. Byerne Nesebar, Sozopol og Varna, Varna er meget interessante. Nessebar og Sozopol, altid et besøg værd. Lej en bil Burgas Lufthavn med Umbrellacar biludlejning Bulgarien. Du kan overtage din billige udlejningsbil i Burgas direkte på lufthavnen.
Umbrellacar Biludlejning Burgas lufthavn tilbyder lave priser og en stor bilpark - økonomi, udlejningsbiler med automatgear, 7-pladser, minivan med 7 pladser, stationevogn, billig automatisk. Find en billigere biludlejning for Burgas Lufthavn og Burgas by, Varna Lufthavn, Sunny Beach, Nesssebar, Pomorie. Beregne vores priser på Burgas Lufthavn og lav din reservation online. Umbrellacar car rental Burgas giver dig mulighed for at betale direkte, når du henter lejebilen fra Burgas Lufthavn. Du kan helt sikkert bestille en anden driver. Biludlejning Bulgarien Burgas til meget attraktive priser på hjemmesiden. En biludlejning Bulgarien kan være ganske billig, hvis du bestiller til tiden. Det er umagen værd at booke en udlejningsbil fra Tyskland Du kan leje en bil på Burgas lufthavn og køre til Nessebar, Sunny Beach eller fra Burgas til Obzor, Varna, Varna. For at leje en bil i Burgas Lufthavn eller Varna Lufthavn, Varna, skal du være over 23 år og under 72 år. Du har brug for et gyldigt nationalt kørekort og et gyldigt id til at leje en bil.
Burgas Lufthavn har været at give tjeneste i mange år for at give din transport fra masser af forskellige steder til Burgas, hvor er det mest imprtant og foretrukne turisme center på Sortehavets kyst Bulgarien. Om sommeren ankommer der en stor mængde charterfly med turister. Det bulgarske charterflyselskab BH Air har startet ruteflyvninger fra Burgas i Bulgarien til Københavns lufthavn. Der flyves direkte til Burgas fra København og Billund . Der flyves også til Bulgarien fra Aalborg. Priserne alt efter hvor tidligt man bestiller og om det er midt i højsæsonen. Lufthavn Burgas landets anden travleste efter Sofia Lufthavn. Bair har rute til Burgas Airport fra Billund Lufthavn , Københavns Lufthavn, der er direkte forbindelse hele sommeren fra Danmark.

 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.