7 sæder, mini van
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


  7 sæder, mini van

Nissan Tino
Nissan Tino
Air conditioning
Manual
7 seats
5 doors
Koffer

  Periode:
1-6 dage 7-13
dage
14-29 dage 30+ dage
  September-Juni:
26 € 24 € 21 € 18 €
  Juli og Aug: 33 € 31 € 29 € 24 €
Opel Zafira
Opel Zafira
Air conditioning
Manual
7 seats
5 doors
Koffer

  Periode:
1-6 dage 7-13
dage
14-29 dage 30+ dage
  September-Juni:
26 € 24 € 21 € 18 €
  Juli og Aug: 33 € 31 € 29 € 24 €
Biludlejning Bulgarien 7 sæder, mini van.   Mangler du en MPV 7 personers familiebil , Umbrellacar biludlejning Bulgarien tilbyder køretøjer med plads 7 personer, så du kan tage hele familien med. Skal du på ferie i udlandet eller til fest eller på tur med familie eller venner i Bulgarien, så er leje af minibus en rigtig god løsning.
En Opel Zafira minivan med plads til op til 7 personer er et oplagt valg som lejebil for en stor familie. Bestiller en Opel Zafira 5+2 personers , 7 personers MPV og lej en bil med 7 sæder , minivan Bulgarien Burgas lufthavn , Varna lufthavn. Når du lejer en bil 7 personer i Bulgarien, kan du nemt vælge lige det sted, du vil besøge. Uanset hvad giver biludlejning i Bulgarien dig mulighed for at få mest muligt ud af det, når du skal udforske Burgas, Varna eller Obzor, Nessebar omgivelser.
Minibus 7 sæders bil har en rummelig interiør. Biludlejning Bulgarien 7 sæder, minivan er en fantastisk måde at rejse i Bulgarien. Lej en 7-personers minivan Opel Zafira med 5 ellerr 7 sæders. At have en rummelige interiør Opel Zafira gør det mere bekvemt at rejse til bjergene eller havet med din family. Biludlejning Bulgarien billig minivan, bil med 7 sæder med Umbrellacar.com i Burgas. Opel Zafira MPV rummelig familiebil og Nissan 7 sæder er praktisk, behagelig velegnet til familier er lille gruppe mennesker, venner. Med en bil har du mulighed for at opleve det meste af landet under dit ophold. Hvis du har brug for minivan billeje for dit ophold i Bulgarien, er online booking tilgængelig på vores hjemmeside. Bestil 7-personers biler i Bulgarien. Hos os finder du altid de bedste priser på biludlejning Bulgarien, så kig ind og spare mange penge på lejebil. Der er forskellige afhentning eller afkast lokationer i Bulgarien, herunder Bourgas lufthavn minivan og biludlejning Varna lufthavn, store bulgarske byer og populære turistmål i Bulgarien.

Den nemmeste måde at transportere op til syv personer er i en varevogn med ekstra pladser indeni. Vi leverer bilen til den udpegede destination og afhenter fra Burgas lufthavn. De 7 pladser varevogne kan lejes i følgende byer: Burgas, Sunny Beach, Aheloy, Ravda, Sozopol, Nessebar, Sveti Vlas, Kosharitsa, Kableshkovo, Tjernomorets og Primorsko. Find de bedste 7 pladser til din rejse i Bulgarien. UMBRELLACAR 7 seater van udlejning i Burgas Bulgarien den bedste måde at rejse med en stor familie eller en gruppe af venner. Uanset hvad du behøver, vil Umbrellacar biludlejning Burgas og Burgas lufthavn tilbyder dig det bedste udvalg af 6 pladser og 7 pers leje varevogne. Denne type bil vil give ekstra plads og komfort til dig og hele din familie, de ekstra pladser i bilen giver dig mulighed for at nyde det meste af din ferie i Bulgarien. Med Umbrellacar van udlejning kan du vælge de bedste 7 pladser biler, der tilbydes af de bedste mærker på markedet som Nissan og Opel.

Opel Zafira lej en MPV til 7 personer. For en familie på op til 7 personer er en Opel Zafira med plads til 5+2 personer et godt alternativ til en minibus. Den familievenlige MPV fås med tre sæderækker og rummer nemt 7 personer. Opel Zafira er en yderst fleksibel familiebil. Funktionaliteten i de 7 sæder giver et utal af forskellige siddepladskombinationer. MPV med plads til 7 personer til leje- Opel og Nissan . Lav pris, billig billeje 7 sæder, mini van og mulighed for at booke online fra Umbrella car rent a car Bulgaria. Lej familiebilen her hos os. Opel Zafira er en MPV, der er praktisk, familievenlig og rummelig. De 5+2 Opel Zafira har 5 normalsæder og to klapsæder med seler til brug for børn eller til nød for voksne på ture. 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.