Lave priser til søs September Bulgarien
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


Lave priser til søs September Bulgarien

Store rabatter på priser for ferie til søs i Bulgarien.

Hotelejere ved havet har reduceret priserne med det halve fra næste uge Sunny Beach sænker priserne på indkvartering i den såkaldte "lavsæson" med 30-40%, sagde Plamen Kopchev-formand for Ejerforeningen i vores største udvej, rapporterer BNT. I september tilbydes den billige ferie for turisterne i Bulgarien Sunny Beach, Burgas, Varna. ”Vi har et fald i antallet af reservationer til september af turister. I weekenden omkring Unionen vil vi have bulgarske turister, men så falder forbeholdene kraftigt. Efter den 15. september lukker de hoteller, der åbnede i denne sæson. Alle holder lukket indtil den 30. september. I sommer åbnede de 50-60% af baserne ", kommenterede Kopchev.

På nogle hoteller i Sunny Beach er priserne faldet med hele 60%. ”Vi er nede med næsten 60%. Hvis vi hidtil har solgt 100 BGN pr. Nat, nu hvis vi tager BGN 40, vil det være godt. Vi har sænket priserne, og vi vil sænke dem mere. I øjeblikket er vores tilbud i midten af september, og vi falder allerede omkring BGN 40. Dette inkluderer indkvartering plus fuld all-inclusive ”, kommenterede hotelieren Rumen Monchev, hvis hotel ligger på første linje. Det kraftige fald i reservationer i september skyldes også den alarmerende tendens med springet af dem, der er smittet med COVID-19. Ifølge hotellejer er folk bange for at rejse.

Syd for Bourgas falder priserne også kraftigt. I campingpladsen "Have" fra 1. til 8. september reduceres priserne på bungalowerne med 30%, og efter ferien falder de med yderligere 10%. Efterårshavsophold kan findes for BGN 10 pr. Nat.
Burgas regionale turistkammer meddelte, at væksten af turister på den sydlige Sortehavskyst var 157% i forhold til sidste år. 

 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.