Betingelser for indrejse i Bulgarien Covid-19
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


Betingelser for indrejse i Bulgarien Covid-19

1.september nye betingelser for indrejse i Bulgarien Covid-19.

Fra i dag er nye betingelser for indrejse i Bulgarien gældende.
Fra i dag optages udenlandske studerende, der har visum af typen "D" til langtidsophold med henblik på undersøgelse på Bulgariens område fra lande, der falder ind i den røde zone.

Dette bestilte sundhedsminister Dr. Stoycho Katsarov med sin ordre, meddelte pressecenteret i sundhedsministeriet. Ministeriet minder om, at elever, studerende og ph.d. -studerende, der bor i Grækenland, Tyrkiet, Serbien, Republikken Nordmakedonien og Rumænien og dagligt eller mindst en gang om ugen rejser til Bulgarien i studieformål, samt elever, studerende og ph.d. -studerende der bor i Bulgarien og rejser dagligt eller mindst en gang om ugen til Grækenland, Tyrkiet, Serbien, Republikken Nordmakedonien og Rumænien til uddannelsesformål, bliver optaget i landet uden at skulle indsende dokumenter til COVID-19.

Republikken Nordmakedonien, Montenegro, Republikken Kosovo, Republikken Kasakhstan, USA, Saint Lucia, Federation of St. Kitts og Navis og Irland falder også ind i den røde zone. Dette sker med en ændring i listen over lande efter farvezoner, ifølge hvilken rækkefølgen af indrejse til Bulgarien bestemmes.

Italien går fra rødt til orange, og Tyskland, Estland, Kroatien, Italien og San Marino går fra grønt til orange. Rumænien bevæger sig allerede ind i den grønne zone. Den samme bekendtgørelse fastlægger en liste over lande, hvis COVID-19-vaccinations-, test- og tilbagefaldscertifikater anses for at svare til EUs digitale COVID-certifikat.
Disse er: Republikken Nordmakedonien, Republikken San Marino, Det Schweiziske Forbund, Republikken Tyrkiet, Ukraine, Vatikanstaten (kun med hensyn til udstedte vaccinationscertifikater).

 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.