Billig automatisk
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


  Billig automatisk

Ford Focus
Ford Focus
Air conditioning
Automatic
5 seats
5 doors
Koffer

  Periode:
1-6 dage 7-13
dage
14-29 dage 30+ dage
  September-Juni:
26 € 24 € 21 € 18 €
  Juli og Aug: 30 € 28 € 26 € 23 €
Toyota Yaris
Toyota Yaris
Air conditioning
Automatic
5 seats
5 doors
Koffer

  Periode:
1-6 dage 7-13
dage
14-29 dage 30+ dage
  September-Juni:
26 € 24 € 21 € 18 €
  Juli og Aug: 30 € 28 € 26 € 23 €
Alle køretøjer fra biludlejning Bulgarien billig automatisk klasse har automatisk gearkasse. Automatisk transmission gør kørslen mere afslappet og praktisk. Kørsel af automatiske biler resulterer i mindre stress i din venstre fod, fordi den automatiske transmission reducerer besværet med at ændre gearet konstant. Udnyt vores lavpris biludlejning tilbud på automatiske biler Bulgarien. Automatiske biler er nemme at køre rundt i travle byer, og du kan passere hurtigt.
Lej en bil billig med automatisk transmission i Bulgarien Burgas og nyd kørsel med det, især når du er på motorveje. Det er nemmere at køre en automatisk tranningsmotor end en manuel bil. Denne slags bil er det bedste valg for moderne mennesker i dag. At køre en billig bil i Burgas i Bulgarien vil give dig en masse sjov og gøre din rejse komfortabel og hurtig. Arranger din automatiske biludlejning Bulgarien t inden din afrejse fra hjemmet. Online biludlejning er den nemmeste måde at gøre dette på. Lej en bil Umbrellacar tilbyder alle automatiske biler til billige priser. Se biludlejningstilbud i Burgas Bulgarien til lavprisautomater.
Hvis du beslutter dig for at udforske byen i bil eller tage tur til attraktioner i nærheden af Burgas, skal du leje en bil med Umbrellacar lavpris biludlejning. Alt du har brug for er et gyldigt paskort id og et gyldigt kørekort. Glem ikke dit kamera! 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.