Billig Biludlejning
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


  Billig Biludlejning

Vw Polo 1.4
Vw Polo 1.4
Air conditioning
Manual
5 seats
Koffer

  Periode:
1-6 dage 7-13
dage
14-29 dage 30+ dage
  September-Juni:
17 € 15 € 13 € 10 €
  Juli og Aug: 24 € 22 € 19 € 18 €
Renault Clio
Renault Clio
Air conditioning
Manual
5 seats
Koffer

  Periode:
1-6 dage 7-13
dage
14-29 dage 30+ dage
  September-Juni:
17 € 15 € 13 € 10 €
  Juli og Aug: 24 € 22 € 19 € 18 €
Book billig biludlejning Bulgarien Bourgas,, der opfylder dit budget og dine transportbehov. Tag de bedste online tilbud til Bulgarien.
Biludlejning billig på økonomi biler, familie, auto biler og ejendom. På denne side er alle køretøjer til en billig rabat biludlejning pris. Umbrellacar tilbyder den bedste rabat biludlejning Bourgas priser, sevice er tilgængelig på større lufthavne -Bourgas lufthavn BOJ og lufthavn Varna VAR.

Ferie er en vigtig del af danskernes liv. De planlægger deres ture meget tidligt, undertiden endda et halvt år før ferien og mindst en måned før den faktiske afrejsedag, og denne tendens er ikke relateret til den periode, som ferien er tilrettelagt for - vinter, forår, sommer eller efterår. De kan også lide at sammenligne priserne på forskellige tilbud og træffe rationelle beslutninger Bulgarien er en populær destination for turister til søferie, familieturisme, kulturturisme, balneo, spa og wellness turisme osv., Og produkterne med udviklingspotentiale er individuelle ferier med campingvogne, økoturisme, vinturisme.

Den mest populære blandt turister er kystbyen Burgas. Med en billig biludlejning kan du rejse og nå den ønskede placering i området omkring Bourgas. Burgas er et godt udgangspunkt for at udforske Bulgarien selv, hvor en billig udlejningsbil er en god hjælp. Billig biludlejning Bulgarien med UMBRELLACAR gør tjenesten tilgængelig for turister. En udlejningsbil gør dit ophold mere afslappet og er let at organisere med Umbrellacar.
Burgas-distriktet er en populær ferie, fordi ferien er mere rentabel end i Ibiza. Alternativet er Sunny Beach hvor der er mange klubber, restauranter og natklubber, hvor priserne er ekstremt lave sammenlignet med andre europæiske lande.
Udnyt det billigste tilbud på din paraplybiludlejning i Bourgas, Bulgarien. Eksklusive rabatter. Book på vores hjemmeside for at undgå mæglere. Der er også særlige tilbud tilgængelige. Med vores billige billeje i Burgas kan du drage fordel af vores ugentlige rabatter og særlige webrabatter. Hvis du ønsker at leje en bil på din rejse til Burgas Bulgarien, så tjek priserne fra vores søgemaskine til lejebiler, og du sparer penge.  
Udforsk lejen en bilflåde og find den rigtige lejebil til dig. Et par klik er alt hvad du behøver for at bestille online dit ferie køretøj. Spar penge, når du udnytter billig biludlejning Bulgarien. 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.