Biludlejning Varna lufthavn
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


Biludlejning Varna lufthavn

Biludlejning Varna Lufthavn
Varna er den tredje største by i Bulgarien efter Sofia og Plovdiv. Varna er et industrielt centrum med fremragende veje og international transport med luft, land og vand. Varna er en verden - berømte resort. I nærheden - i udvejene Golden Sands, St. st. Konstantin og Elena, Albena - ophold tusindvis af turister. Den internationale lufthavn Varna - er den næststørste efter Sofia lufthavn. Varna Lufthavn ligger 7,5 km vest for centrum af Varna. Den 9. maj 1948 er fødselsdagen for den nye Varna lufthavn. Det giver førsteklasses adgang til byen og til resort komplekser - Golden Sands, Albena, St. st. Konstantin og Elena. Biludlejning UMBRELLACAR realiserer leveringer af biler til leje 24 timer i døgnet i lufthavnen i Varna. Du kan leje en bil og nå hurtigt og bekvemt ikke kun til Varna, men til resort komplekser - Golden Sands, Albena, St. st. Konstantin og Elena, Sunny Day, Kranevo og Balchik. Varna Lufthavn er en lufthavn for indenrigs- og international transport og er den næststørste lufthavn i Bulgarien. Det ligger 7,5 km vest for byens centrum, på territoriet af to kommuner. Der er 2 haller med i alt 18 check-ins og 8 grænsekontrolpunkter.
Der er også en række bekvemmeligheder for passagererne som 5 café-barer, restauranter, souvenirbutikker, udvekslings- og turistbureauer, toldfrie butikker og et supermarked. På anden sal ligger de vigtigste flyselskabers kontorer, som betjener lufthavnen. Der er 12 udgange til at føre passagererne væk fra transithalerne. Ved terminalstyringsenheden Arrivals er der 6 grænseovergangskontrolpunkter og to biler til bagage samt et udskiftningsbureau og en toldfri butik. Den nyåbnede (juni 2007) terminalstyringsenhed 5 betjener ankomst- og afgangspassagerer. På afdelingen for afgang af passagerer er der 10 check-in (check af billetter og bagage) pladser. Der er fire udgange, der fører til flyet for de afgående passagerer, det samlede bygget areal af terminalstyringsenheden er 6000 kvadratmeter. Lufthavnen har moderne møblerede venteværelser, toldfrie butikker, restauranter og alt, hvad der er nødvendigt for en person til at tilbringe deres tid pænt mens de venter på flyet. De udendørs terrasser, som passagererne har adgang til, fremhæver kun det behagelige indtryk, som lufthavnen giver til alle passagerer - bulgarere og udlændinge.
Siden åbningen er antallet af passagerer, der bruger lufthavnen i Varna, steget kontinuerligt. Betydningen af Varna Lufthavn i Bulgarien er steget gennem årene, hvilket gør det til en af de travleste lufthavne i landet i løbet af sommeren. De fleste rejsende, der begynder deres ferie langs Sortehavskysten, ankommer til lufthavnen i Varna.Mange skjulte skatte kan findes langs Svartehavets kystlinje. Det mest effektive alternativ til at finde dem er at reservere en udlejningsbil i Varna lufthavn. Den nemmeste måde at få mest muligt ud af din rejse til området er at leje en bil i Varna lufthavn, og Umbrellacar har udviklet et ry som måske en af de bedste biludlejningsfirmaer i området gennem årene

 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.