Lej en bil Nessebar
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


Lej en bil Nessebar

På den sydlige Sortehavskyst er Nessebar en af vores mest populære feriedestinationer og er populær blandt både indenlandske og internationale besøgende.
Ud over at tilbyde muligheden for at satse på de fantastiske strande, har denne placering en række historiske steder, herunder den gamle bydel, som har en pulserende historie og kultur. Byen ligger på en lille halvø, der kun er forbundet med fastlandet via en kort strækning. Den velbevarede gamle bydel i Nessebar, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, er velkendt. Umbrellacar tilbyder biludlejning i Nessebar.


Les ressources balnéaires de la municipalité sont parmi les plus importantes de la côte bulgare de la mer Noire. Les ressources naturelles sont le facteur le plus important qui détermine et forme la principale structure sectorielle de l'économie municipale - le tourisme d'affaires, les loisirs et le sport. Nessebar Kommune ligger i det sydøstlige Bulgarien og er en af kommunerne i Burgas-regionen.

Byen Nessebar ligger nordøst for Burgas på en halvø, der kun er forbundet med kysten af en smal landtange. Den blev grundlagt for mere end 3200 år siden - i begyndelsen af det 1. århundrede e.Kr. blev byen en del af det romerske imperium og hed Mesemviria. I denne periode etablerede byen sig som et vigtigt økonomisk og kulturelt centrum, og efter at Romerriget flyttede sin hovedstad til Konstantinopel og antog kristendommen som sin officielle religion, begyndte man at bygge kristne templer i Mesemvriya.
Nessebar er berømt for sine kirker, der blev bygget i middelalderen. I den gamle bydel, på et område på mindre end 3.000 kvadratmeter, er der hele syv templer bygget inden for fire århundreder - mellem det 11. og 14. århundrede. To af dem - St. Spas" og "Sv. Stefan", er b Geografisk placering, grænser, størrelse
Kommunen dækker den nordøstligste del af Burgas-distriktet. Med et areal på 420,443 km² indtager den 9. pladsen blandt de 13 kommuner i distriktet. Dens grænser er som følger:- i nord - Dolni Chiflik kommune og Byala kommune i Varna distrikt;
- mod vest og sydvest - Pomorie kommune;
- mod øst - Sortehavet.

Relief, vand, klima, jordbund
Nessebar kommunes territorium er opdelt i tre zoner: kyst, slette og bjerg. Næsten 3/4 af kommunens territorium er optaget af de østligste dele af den østlige Stara Planina, henholdsvis Eminska Planina med det højeste punkt på Mt Goztepe (520 m), der ligger omkring 5-6 km nord-nordvest for landsbyen Kosharitsa. Resten, den sydlige og sydvestlige del af kommunen, er flad, og her ligger den brede og flade dal med Hadziyska-floden og dens biflod Byala-floden.

Vandet er hav, grundvand og flod. Hele kommunens område falder inden for Sortehavets afvandingsområde. De vigtigste floder er to: mod syd Hadzhiyska-floden med dens venstre biflod Byala-floden og mod nord, langs grænsen til Varna-distriktet, Dvoinitsa-floden med dens højre biflod Kurudere. Ved Hadzhiyska-floden, nordvest for landsbyen Tankovo, ligger den store Poroy-dæmning, hvis vand hovedsageligt bruges til kunstvanding. Klima Klimaet er tempereret kontinentalt, med en maritim indflydelse langs kysten. Jorden består hovedsageligt af kanelskov.levet omdannet til museer.
Kommunens strandressourcer er blandt de største på den bulgarske Sortehavskyst. Naturressourcerne er den vigtigste faktor, der bestemmer og danner den vigtigste sektorstruktur i den kommunale økonomi - forretningsturisme, rekreation og sport.

For gæster i byen, der ankommer med fly, tilbyder vi biludlejning direkte i Burgas Lufthavn og Varna Lufthavn. I Bulgarien foretrækker turister at vælge en lejebil til at rejse med familien, fordi det er mere rentabelt og mere behageligt.
En af hovedattraktionerne i Nessebar er Church of Saint Stephen, som er en velbevaret middelalderkirke, der går tilbage til det 11. århundrede. Andre bemærkelsesværdige kirker omfatter St. John the Baptist-kirken og Kristi kirke Pantocrator. Ud over sine historiske attraktioner har Nessebar også et livligt turistmiljø med mange restauranter, caféer og barer, der betjener besøgende. Ifølge Tripadvisor er de bedste hoteller i Nessebar i top ti Aqua Paradise Resort, St. Panteleimon Beach Hotel , Sol Marina Palce Sol Nessebar Palace, Sol Nessebar Mare , Aphrodite beach hotel, Mpm Hotel Arsena , Festa panorama, Sol Nessebar beach , Bilyana beach hotel. Byen er også kendt for sine strande, som tilbyder en række vandsportsaktiviteter og aktiviteter.
Alt i alt er Nessebar en fascinerende destination, der giver et indblik i Bulgariens rige historie og kultur. Og desuden er det et af de vigtigste feriesteder i Burgas-regionen. 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.