Lej en bil Balchik
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


Lej en bil Balchik

Balchik er en by i det nordøstlige Bulgarien, den ligger i Dobrich-distriktet og i nærheden af Varna.

Balchik er en badeby, der ligger i en lille bugt 31 km mod nord fra Varna, 37 km mod sydøst fra Dobrich, 500 km mod nordøst fra Sofia, 19 km fra Kavarna kommune og 10 km fra Kranevo.
Lej en bil UMBRELLACAR udfører leverancer af biler til leje i Balchik. En tur langs Sortehavskysten er noget uforglemmeligt, under den vil du med egne øjne se de smukke steder i Bulgarien.

Balchik ligger i umiddelbar nærhed af Albena, Golden Sands, Kranevo, og havnen i Balchik er den tredje af betydning i Bulgarien efter Varna og Burgas.
Området Tuzlata ligger 4 km øst for byen og er kendt for sit helbredende mudder. Den største attraktion i byen er unægtelig den unikke botaniske have, som ligger lige ud til kysten. Den blev skabt i 1955 med deltagelse af nogle af de bedste verdensberømte botanikere.

I Balchik kan du besøge den botaniske have og den rumænske dronnings palads. Paladset og den botaniske have i Balchik, der er forenet i et arkitektonisk parkkompleks, er et stykke jordisk paradis og et must-see turiststed på den bulgarske Sortehavskyst. De ligger ca. 50 km nord for Varna. Komplekset opstod som en sommerresidens for den rumænske dronning, som forelskede sig ved første blik i det lille stykke bulgarske land ved Sortehavskysten. Da den rumænske dronning Maria besøgte Balchik for første gang i 1921, forblev hun fascineret af skønheden og roen ved den maleriske kyst, og ikke længe efter besluttede hun at vende tilbage og blive der for evigt. I 1924 begyndte opførelsen af dronningens paladskompleks, designet af italienske arkitekter.
I den botaniske have er der mere end 3000 arter af planter fra hele verden, herunder subtropiske og tropiske eksotiske planter.
Der er omkring 370 mærkede planter, buske og træer. I de varmere måneder af året er der en udendørs udstilling af sukkulenter (nogle af dem har blomstret i 100 år) og kaktusser, hvoraf der er over 600 arter. De kan ses indendørs hele året rundt.
Besøg Tulip Parade i Balchik for at nyde plantningen af over 54.000 løg af tulipaner, hyacinter, påskeliljer, muscari og meget mere, der vil blomstre i foråret 2024 så tidligt som i april i haven i Balchik University Botanical Garden.
Alene tulipanerne tæller 50.000, fordelt på over 90 sorter. Helt nye sorter til haven, som besøgende vil kunne se for første gang dette forår, er 32 på tværs af alle grupper, med Triumph-gruppen - middeltidligt blomstrende tulipaner - som den mest udbredte. Balchik er også berømt for sit historiske museum, hvor der udstilles otte unikke hvide marmorstatuer af modergudinden Cybele og over 18 marmortavler med fuldt bevarede inskriptioner på oldgræsk.

Paladskomplekset består af en unik botanisk have (den største på Balkan), det centrale palads, mange villaer, en terrasselignende park, haver, gyder, stier og nicher ud mod havet. Paladset var residens for den rumænske dronning Mariya i begyndelsen af 1900-tallet og blev et yndet sted for dronningens privatliv og hvile. I dag er der samlinger af planter fra hele verden, som tæller over 2000 forskellige arter. Plantearterne tilhører 85 familier og over 800 sorter med en utrolig variation af farver og former.

Den botaniske have er den næststørste i Europa med sin samling af endimensionelle kaktusser efter den i Monaco. Parken er den eneste af sin slags, som giver problemfri adgang til gangene for mennesker med fysiske handicap. Ud over den botaniske have og dronning Mariyas palads tiltrækker byen turister med sin autentiske atmosfære, som udånder fra de stejle stræder.

Kunstgalleriet, den gamle kirke "St. Nikola", det historiske og etnografiske museum er kun en del af de kulturelle steder, som skal besøges. Et dejligt sted at gå tur er den 4 km lange kyststrækning, havnen og de små nabogader. Der er også mange små kystrestauranter og etablissementer, der tilbyder fisk og skaldyr og europæisk køkken. 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.