Biludlejning Sunny beach
English Russian German French Български
+359 894 996 560
office@umbrellacar.com
 
Søg efter biludlejning


   Bil kategori Pris fra

Inkluderet i prisen:

  • Unlimited free kilometers
  • Third Party Insurances
  • VAT 20 %
  • Paid road tax, airport fee
  • car delivery & collection


Biludlejning Sunny beach

Sunny Beach er et meget populært feriested i Bulgarien.
Feriestedet er et af de ældste ved Sortehavet. Designet af Sunny Beach begyndte i 1957, og byggeriet begyndte i 1958. Konstruktionen af ​​k. k. Sunny Beach begynder nord for Nessebar-strædet i et område, som geograferne længe har kaldt den lille Nessebar-ørken - det uendelige sand, der danner klitter, inklusive to brønde.
I 1958 dukkede den første restaurant i Sunny Beach op - Oasis.
Den 1. juni 1959 blev den første Neptune-restaurant åbnet.
Det første hotel - Kalina - byder turister velkommen den 8. juni 1959. Turistsæsonen begynder uden en officiel åbning. Der var en vilje til fejringen, men den fandt ikke sted, da overførslen foregår med udenlandske busser, som ikke kommer ind på hovedvejen men fører gæster direkte til hotellet.
Umiddelbart efter deres ophold skyndte de udenlandske turister sig at svømme til havet. Siden oprettelsen af ​​Sunny Beach er stedet for rekreation vokset hvert år. Der er forskellige aktiviteter i Sunny Beach. der er noget interessant og sjovt at gøre for alle. Det keder sig ikke her. Lej en lejlighed i Sunny Beach, studio eller hotelværelse til dit ophold. Bilen kan lejes i Bourgas lufthavn eller leveres til hotellet, det kompleks, hvor din ferie i Bulgarien vil være. 

FORSIDE & BILER / PRISER / BETINGELSER / FORTROLIGHEDSPOLITIK / KONTAKT
2024, All rights reserved.